Specialiteiten

Carpacciorollade

Biefstuk gevuld met rucola, pijnboompitjes en parmesaanse kaas. Gemarineerd met een pesto marinade. Verkrijgbaar in schijven.

2x 3 minuten bakken. Lekker met gebakken aardappeltje en een frisse salade.

Lente-uirolletje

Gehaktschnitzel gevuld met lente-ui en roomkaas. Circa 150 gram per stuk.

10 minuten zachtjes bakken. Lekker met stamppot rauwe andijvie.

Pampasteak

Een filetlapje met kantenspek en pampakruiden. Circa 150 gram per stuk.

10 minuten zachtjes bakken. Lekker met spezieboontjes en aardappeltjes.

Runderrookvlees

Ons runderrookvlees maken wij van een mooi mager stuk rosbief, dat wij 6 weken zouten en daarna roken en laten drogen. Ons runderrookvlees is al meerdere keren bekroond met het predikaat goud met ster.

Eperrib

Een mooie varkensfilet omwikkeld met een magere speklap. Lekker gekruid met peper en zout, daarna in de oven op lage temperatuur afgebraden.

Ossenworst

Zeer magere runderworst die rauw gegeten wordt.

​​​​​​​

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.