Specialiteiten
Carpacciorollade
Biefstuk gevuld met rucola, pijnboompitjes en parmesaanse kaas. Gemarineerd met een pesto marinade. Verkrijgbaar in schijven.
2x 3 minuten bakken. Lekker met gebakken aardappeltje en een frisse salade.
Lente-uirolletje
Gehaktschnitzel gevuld met lente-ui en roomkaas. Circa 150 gram per stuk.
10 minuten zachtjes bakken. Lekker met stamppot rauwe andijvie.
Pampasteak
Een filetlapje met kantenspek en pampakruiden. Circa 150 gram per stuk.
10 minuten zachtjes bakken. Lekker met spezieboontjes en aardappeltjes.
Runderrookvlees
Ons runderrookvlees maken wij van een mooi mager stuk rosbief, dat wij 6 weken zouten en daarna roken en laten drogen. Ons runderrookvlees is al meerdere keren bekroond met het predikaat goud met ster.
Eperrib
Een mooie varkensfilet omwikkeld met een magere speklap. Lekker gekruid met peper en zout, daarna in de oven op lage temperatuur afgebraden.
Ossenworst
Zeer magere runderworst die rauw gegeten wordt.