Keurslager Horst

Keurslager Horst

Afbeelding

Rundvlees

Op verschillende weides in Nederland, graast in alle rust een stoer rund. De Belgische Blauwe, ook wel Belgische Witblauwe genoemd, is een echte vleeskoe. Van oorsprong was het een melkvee ras maar door de selectie methoden is het een vleesras geworden. Het dankt haar naam aan de witte vacht met blauwe of zwarte vlekjes. Ze vallen op door hun zware, gespierde bouw en hun edele kop. Ze hebben een zacht aardig karakter en zijn ook uitermate goed geschikt als hobbydieren.

Lees meer Bestel online Neem contact op

het Wroetvarken

Het Wroetvarken, verantwoord, lekker en eerlijk vlees! Het Wroetvarken is hét stukje vlees voor de bewuste consument, een kwestie van smaak!

Om de echte smaak van Het Wroetvarken te krijgen, krijgt het vlees de aandacht en zorg die het nodig heeft. Het Wroetvarken vlees wordt op een veilige en milieuvriendelijke wijze geproduceerd en op ambachtelijke wijze verwerkt. Hierdoor kan Het Wroetvarken vlees de allerbeste kwaliteit garanderen!

Lees meer Bestel online Neem contact op

Afbeelding​​​​​​​

lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Wij leveren uitsluitend Hollands lamsvlees van topkwaliteit. Dit vlees komt uit de regio. In de slagerij verwerken wij de producten tot heerlijke specialiteiten. Zo weten wij én u dat het vers en van vertrouwde kwaliteit is.

In de slagerij hebben wij een groot assortiment kruiden en marinades, met plezier geven wij uw lamsvlees alvast één van die heerlijke smaken. En heeft u specifieke wensen voor een bepaald product, wij maken zonder problemen iedere specialiteit voor u op maat.

Ons lamsvlees is een echte traktatie.

Lamsbout - Gemarineerde Frenched racks - Lamskotelet - Lamsrollade - Lamsfilet - Lamsbout (in plakken) - ​​​​​​​Lamsworstjes


Bestel online Neem contact op

Kalfsvlees

Ons kalfsvlees is afkomstig van het 'Rosé kalf' van een leverancier uit de omgeving. De rosé kalveren worden volgens een uitgebalanceerd voedingsschema gevoerd met gevarieerde groenproducten als granen, mais en aardappelen. Rosé kalfvlees is een smaakvollere variant op het traditionele kalfvlees.
Door de verfijnde smaak van Rosé kalfvlees is het uitstekend te combineren met andere ingrediënten. Bovendien is Rosé kalfvlees niet vet.

Kalfsvlees is van nature zeer mals en smakelijk en vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Het vlees heeft over het algemeen maar een korte bereidingstijd nodig. Wij leveren een ruim assortiment aan kalfsvlees.

Al het kalfsvlees kunt u zowel naturel, gekruid als gemarineerd verkrijgen.

    Kalfsoester - ​​​​​​​Kalfsschnitzel - Kalfslappen - Kalfsfricandeau - Kalfsentrecote - Kalfsriblap - Kalfsgehakt - Kalfspoulet - Kalfslever

Bestel online Neem contact op

Kip

Kip is een verrassend veelzijdig stukje vlees, dat op diverse manieren bereid en gecombineerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, karbonades of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kipvlees mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!


Bestel online Neem contact op

​​​​​​​

​​​​​​​